تبلیغات

بیلبورد تبلیغاتی عجیب PornHub در نیویورک !

بیلبورد تبلیغاتی عجیب PornHub در نیویورک !

بیلبورد تبلیغاتی عجیب PornHub در نیویورک !

خبری که خیلی سر و صدا کرد و خیلی از کاربرهای شبکه‌های مجازی در موردش صحبت می کردن بیلبورد تبلیغاتی سایت پورن بود که در میدان تایمز  قرار داده شده بود. ولی جالبه که چند ساعت بعد از این تبلیغ این بیلبورد، چند ساعت بعد این تبلیغ PornHub برداشته شد و به طرز مرموزی ناپدید شد!

بیلبورد تبلیغاتی PronHub

این اولین بیلبورد تبلیغاتی این شرکت بود که در ابعداد خیلی بزرگ در این شهر قرار گرفته شد و فقط پس از چند ساعتی که در آنجا قرار داشت، خیلی خیلی زودتر از موعدی باید برداشته میشدد برداشته شد!

در فوریه 2014  بود که شرکت PronHub برای اولین برای در مونترال تبلیغ غیر پورنوگرافی و آفلاین خود رو انجام داد. جالبه که بعد از این تبلیغ هم به صورت خیلی خلاقانه یک سری مسابقاتی رو هم انجام داد که از طرف مردم واکنش خیلی خوبی داشت.

در این بیلبورد برداشته شده در نیورک آنها یک شعار خیلی بزرگ را نمایش داده بودند که در آن نوشته شده بود: ” هر آنچه که شما نیاز دارید فقط یک دست است”  علاوه بر این شعار آنها یک تصویری از یک دست که به شکل قلب بود رو به نمایش گذاشته بودند. طراح این بیلبورد که طراح خیلی خلاقی در ترکیه است ، ارائه شده است. این طرح توسط نوری گالور ، نویسنده متن مقیم در استانبول طراحی شده است.

هنوز مشخص نشده که دلیل اصلی این برداشتن و حذف این بیلبورد چی بوده ولی وقتی که شرکت PornHub با واکنش سریع مردم رو به رو شد، دلیل اصلی این موضوع رو در مورد تمام شدن وقت تبلیغات بود که اصلا منطقی به نظر نمی رسید!

 

تا به امروز هم هنوز هیچ پاسخ رسمی و توضیحی در مورد حذف این بیلبورد از این میدان بزرگ نیویورک داده نشده.

ولی خیلی ها بر این باورند که هتل DoubleTree Hilton  که این بیلبورد دقیقا در مقابل این هتل بود، با این امر مخالفت کرده و باعث شده که این بیلبورد از اونجا خذف بشه!

جالبه که بدونید شعار اصلی این بلیبورد که All you need is hand  بود برگرفته شده از یکی از آهنگ های گروه بیتلز به اسم “ all you need is love”  بود.

یه سری تبلیغات دیگه این پورن هاب انجام داده بود که با هم می بینیم:

 

امیدوارم این مطلب رو دوست داشته باشید و ازش لذت برده باشید.