تبلیغات

معرفی بزرگترین اقتصادهای جهان

بانک جهانی در جدیدترین گزارش بازبینی‌شدۀ خود از وضعیت کشورهای جهان، به رتبه‌بندی کشورها بر اساس حجم تولیدات ناخالص داخلی آنها تا پایان سال ۲۰۱۸ پرداخته است که در این آمار آمریکا با حدود ۲۰ تریلیون و ۵۰۰ میلیارد دلار در رتبه اول و چین و ژاپن به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جهان قرار دارند. در این رتبه‌بندی، ایران با تولید ناخالص داخلی به ارزش بیش از ۴۵۴ میلیارد دلار، بالاتر از کشورهایی چون نروژ، امارات و ایرلند و پایین‌تر از کشورهایی چون اتریش، بلژیک و سوئد در رده ۲۷ بزرگترین اقتصادهای جهان ایستاده است.

منبع داده‌ها: بانک جهانی

بر اساس گزارش‌های مجمع جهانی اقتصاد، ارزش اقتصاد جهان در سال ۲۰۱۸، حدود ۷۹٫۹۸ تریلیون دلار برآورد شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، همان‎‌طور که اقتصاد جهان رشد بیشتری می‌یابد، انتظار می‌رود، تغییراتی در رتبه‌بندی بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان هم به وجود بیاید.

به عنوان مثال انتظار می‌رود، تا سال ۲۰۲۵، چین و هند به بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان تبدیل شوند.

▬ این مطلب را هم بخوانید:  آشنایی و معرفی با ثبات‌ترین اقتصادهای دنیا

همچنین گزارش مجمع جهانی اقتصاد می‌گوید که احتمالا کشورهای اندونزی، روسیه و مکزیک از آلمان، فرانسه و انگلیس سبقت می‌گیرند و دو کشور ترکیه و ویتنام با رشد سریع‌تری به رتبه‌های بهتری دست پیدا خواهند کرد.

مجمع جهانی اقتصاد ۱۰ کشور زیر را به عنوان بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان در سال ۲۰۱۸ معرفی کرده است:

۱۰- کانادا

کانادا، همسایه شمالی ایالات متحده آمریکا، با تولید ناخالص داخلی ۱٫۸ تریلیون دلاری در رتبه ۱۰ این فهرست قرار دارد.

۹- برزیل

اقتصاد برزیل با ۲٫۱۴ تریلیون دلار، رتبه نهم را در این فهرست به خود اختصاص داده است. این گزارش همچنین برآورد کرده که احتمالا تا سال ۲۰۵۰، اقتصاد این کشور به ۷٫۵ تریلیون دلار خواهد رسید.

۸- ایتالیا

این کشور اروپایی با حجم تولید ناخالص داخلی ۲٫۱۸ تریلیون دلار، در حال حاضر در رتبه هشتم قرار دارد. اما پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که احتمالا طی دهه‌های آینده از فهرست ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد شد.

▬ این مطلب را هم بخوانید:  تبدیل 17 یورو به 650 هزار یورو و از دست دادنش به خاطر یک باگ نرم افزاری

۷- هند

تولید ناخالص داخلی هند در حال حاضر، ۲٫۸۵ تریلیون دلار است. اما انتظار می‌رود، به دنبال رشد قابل توجه این کشور، این رقم تا سال ۲۰۵۰، به ۴۴٫۱ تریلیون دلار برسد و از ایالات متحده آمریکا سبقت بگیرد.

۶- فرانسه

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که فرانسه با تولید ناخالص داخلی ۲٫۹۳ تریلیون دلار، در سال‌های آینده رشد اقتصادی آهسته‌ای را تجربه کند و تولید ناخالص داخلی آن به ۴٫۷ تریلیون دلار تا سال ۲۰۵۰ برسد.

۵- بریتانیا

چشم‌انداز تولید ناخالص داخلی این کشور تا سال ۲۰۵۰، تنها ۵٫۳ تریلیون دلار پیش‌بینی شده است. این رقم در حال حاضر، ۲٫۹۴ تریلیون دلار است.

۴- آلمان

اقتصاد این کشور در حال حاضر ۴٫۲ تریلیون دلار است و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۵۰، به ۶٫۱ تریلیون دلار برسد.

۳- ژاپن

در سال ۲۰۱۷، تولید ناخالص داخلی این کشور ۴٫۸۷ تریلیون دلار و در سال ۲۰۱۸، نزدیک به ۵٫۱ تریلیون دلار گزارش شده است. اما بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰، این کشور به رتبه هشتم تنزل کند.

▬ این مطلب را هم بخوانید:  میلیاردرها برابر با ۶۰ درصد جمعیت دنیا دارایی دارند

۲- چین

تولید ناخالص داخلی چین با دو تریلیون افزایش در مقایسه با سال ۲۰۱۷، در سال گذشته به ۱۴ تریلیون دلار رسید. اما گزارش‌ها نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۵۰، این رقم به ۵۸٫۵ تریلیون دلار برسد و این کشور به بزرگ‌ترین اقتصاد جهان تبدیل شود.

۱- ایالات متحده آمریکا

اقتصاد ایالات متحده آمریکا از ۱۹٫۴ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۷ به ۲۰٫۴ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۸ رسید. انتظار می‌رود، تولید ناخالص داخلی این کشور تا سال ۲۰۵۰ به ۳۴٫۱ تریلیون دلار برسد.
گزارش مجمع جهانی اقتصاد نشان می‌دهد که اقتصاد این کشور در حال حاضر، یک‌چهارم اقتصاد جهان را تشکیل می‌دهد.